top of page

CryptoFemale, Co-Host Olarak ‘’TIMESTAMP’’ Etkinliğinde!


CryptoFemale topluluğu olarak, blockchain ve kripto para dünyasının ''TIMESTAMP'' etkinliğinin co-host'u olarak sektöre daha fazla katkıda bulunmaya hazırlanıyoruz!



Kripto endüstrisinin önde gelen Asya medyası COINTIME tarafından düzenlenen ve endüstrideki her kesimden partnerlerin katıldığı bir kripto endüstri etkinliği olan TIMESTAMP'e tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu etkinlik, her yıl dünya genelinde aktif olarak blockchain gelişimi yaşanan şehirlerde gerçekleştirilmesi planlanan büyük bir kripto etkinliğidir.


İstanbul’da TIMESTAMP Rüzgarı!


CryptoFemale, blockchain ve kripto para sektörünün geleceğini şekillendiren isimlerle bir araya gelecek!

CryptoFemale, bu iş birliği ile sektörün geleceğini şekillendirmek, bilgi paylaşmak ve kadınların blockchain ve kripto para dünyasında daha fazla etkinlik göstermelerine olanak sağlamak amacıyla daha fazla fırsat sunacak!


TIMESTAMP Konferansı, Web3 kurucuları, önde gelen yatırım kuruluşları, geliştiriciler, düzenleyiciler ve medya partnerlerini bir araya getirecek ve onları endüstriye dair benzersiz bakış açılarını paylaşmaya ve endüstri gelişim fırsatlarını tartışmaya davet edecek. Paylaşma, kazan-kazan ve açıklık fikrine dayalı olarak, konferans tüm katılımcılara endüstrinin geleceği, yatırım yönleri, girişimcilik deneyimleri ve endüstri altyapısı hakkında özgürce konuşma fırsatı sunmaktadır. Bu, aktif bir iletişim platformu oluşturmayı amaçlamaktadır.


Singapur merkezli medya şirketi Cointime, 9 Kasım 2023 tarihinde İstanbul'da!


Singapur merkezli medya şirketi Cointime, 9 Kasım 2023 tarihinde İstanbul'da!

Singapur merkezli medya şirketi Cointime, 9 Kasım 2023 tarihinde İstanbul'da, "TimeStamp Yatırımcılar Gecesi" adlı ilk etkinliği düzenleyecek! Bu etkinlik; liderler, kripto yatırımcıları ve Web3 girişimcilerini bir araya getirerek dünya genelinde yükselen kripto varlık güçlerini ve düzenleyici uyumluluk altındaki yeni endüstri hikayelerini birlikte keşfetmeyi amaçlamaktadır. Amacı, Orta Doğu ve dünya genelinden kripto uygulayıcılarının anlamlı tartışmalara ve fikir alışverişlerine katılabilecekleri açık bir platform sunmaktır.


CryptoFemale olarak, kadınların ve toplumda dezavantajlı gruplarının blockchain ve kripto para dünyasındaki rollerini ve etkilerini artırma hedefimize bu iş birliği ile bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu ve bir çok etkinlikte, yeni iş birliklerinin, inovasyonun ve topluluk oluşturmanın gücünü kutlayacağımız için heyecanlıyız! 

CryptoFemale'ın etkinlikteki co-host olarak katılması, CryptoFemale'ın blockchain ve kripto para topluluğuna olan taahhüdünü ve katkısını daha da güçlendireceğine inancımız kuşkusuz!



Kayıt oluştururken referans numarasını CryptoFemale ya da CF yazmanız yeterli! 

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve güncellemeler için web sitesini takip edebilirsiniz.





70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page