Steam sürümüne en yakın CS 1.6 arıyorum
Selam arkadaşlar, uzun zamandır Counter Strike 1.6 oynamıyordum ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Özellikle aradığım şey, mümkün olduğunca Steam sürümüne benzeyen temiz ve stabil bir oyun olması. Son günlerde birkaç farklı CS 1.6 indir seçeneği denedim fakat bazı sürümler çok fazla değiştirilmişti ve eski oyun hissini vermedi. Ben daha çok klasik Counter Strike 1.6 deneyimini yaşamak istiyorum. Araştırırken cs 1,6 indir sitesini gördüm ve oradaki sürüm dikkatimi çekti. Daha önce deneyen oldu mu? Gerçekten Steam versiyonuna yakın bir oynanış sunuyor mu ve server konusunda sorun yaşatıyor mu?
5 görüntülenme

Merhaba, ben bir süredir bu sürümü kullanıyorum ve açıkçası Steam versiyonuna oldukça yakın buldum. Öncelikle oyun gereksiz modifikasyonlarla doldurulmamış, bu yüzden klasik Counter Strike 1.6 atmosferini koruyor. Menü yapısı, silah hissiyatı ve genel oynanış oldukça tanıdık geliyor. Ayrıca performans açısından da gayet başarılı çalışıyor; FPS değerleri stabil ve server bağlantılarında ciddi bir problem yaşamadım. Özellikle eski CS 1.6 deneyimini arayan biriysen memnun kalacağını düşünüyorum. Kurulumu kolay ve oyuna girdikten sonra direkt aktif serverlarda oynayabiliyorsun. Steam hissine yakın, sade ve sorunsuz bir sürüm isteyenler için iyi bir alternatif olmuş.