top of page
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube

CryptoFemale Grubu

Herkese Açık·26 üye

Türk serverları hazır gelen CS 1.6 sürümü var mı?

Selam arkadaşlar, uzun zamandır Counter Strike 1.6 oynamıyorum ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Özellikle Türkiye’de aktif olan serverların hazır şekilde eklendiği bir sürüm arıyorum çünkü tek tek server bulup eklemekle uğraşmak istemiyorum. İnternette araştırırken Counter-Strike 1.6 Full paylaşımını gördüm ve dikkatimi çekti. Açıklamada Türk serverlarının bulunduğu ve oyunun tamamen hazır geldiği yazıyordu. Daha önce bu sürümü deneyen oldu mu? Oyun stabil çalışıyor mu, server listesi düzgün yükleniyor mu ve genel performansı nasıl? Gerçek kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum.

3 görüntülenme
NovaStrikeX54
evvelsi gün

Evet, ben bu sürümü bir süredir kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldım. Counter Strike 1.6 klasik yapısını koruyor ve gereksiz modlarla doldurulmamış. En güzel tarafı ise Türkiye’deki aktif serverların kolayca bulunabilmesi. Server listesi düzgün çalışıyor ve bağlantı sırasında ping değerleri oldukça iyi oluyor. Kurulum işlemi de çok basit olduğu için birkaç dakika içinde oyuna başlayabiliyorsun. Daha önce farklı CS 1.6 paketlerinde çeşitli sorunlar yaşamıştım ama bu sürüm oldukça stabil çıktı. Türk oyuncular için güzel hazırlanmış bir paket diyebilirim.

Contact

İstanbul I LosAngeles I India I Germany I U.K I Dubai

İstanbul      +90 212 258 8121 

Los Angeles  +1 490 903-0644

• Twitter
    • https://www.youtube.com/@cryptofemale1011
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    Click Here
    Upload supported file (Max 15MB)

Thanks for submitting!