top of page

"GreenPilled- Kripto Dünyayı Nasıl Yenileyebilir? Kitabı Türkçeye Çeviriliyor.

Güncelleme tarihi: 22 Kas 2022



CryptoFemale olarak Türkçe’ye kazandırılan değerli bir kitap haberi vermekten dolayı çok heyecanlıyız.


GreenPilled- Kripto Dünyayı Nasıl Yenileyebilir kitabi Türkçe’ye çevrildi. Kitabin Türkçe’ye kazandırılmasını CryptoFemale üyemiz CNNTurk teknoloji yazarı Çiğdem Öztabak yürüttü. Kitabi Didem Çakır Tecer çevirdi ve kitabın e-kitap hali GreenPilled kitabının yazarı Kevin Owocki tarafindan Türk kullanıcılarına özel ücretsiz olarak sunuldu.


Toplumun yararına uygun projelerin fonlanmasına ve Web3 projelerine katkı sunulmasına aracılık eden Gitcoin ve Super Modular Kurucusu Kevin Owocki "GreenPilled: Crypto Can Regenerate the World" - " GreenPilled- Kripto Dünyayı Nasıl Yenileyebilir? "kitabı Türkçe’ye çevrildi ve ücretsiz olarak e-book olarak indirebileceksiniz.


Kitabın yazarı Kevin Owocki, blok zinciri uzmanı, bilgisayar bilimcisi, Gitcoin'in kurucu ortağı olmasının yanı sıra son ve en yeni projesi SuperModular'ın de CEO'su.


Gitcoin ile Web3 ekosistemine sağladığı katkılar ve game-changer insanlardan olan Vitalik Buterin ve Danny Ryan ve Balaji Srinivasan gibi isimlerle yaptığı koordinasyon sonucu hem Gitcoin hem de GreenPilled adlı kendi kaleme aldığı kitaba dönüştü.


Kitap Web3 ekosistemine oldukça katkıda bulunacak, bu alanın içindeki geliştiriciler, yaratıcılar, yatırımcılar ve içerik üreticileri için yeni ve koordinasyonu merkeze alan bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.



Kitaptan bir cümle :


“ Bizden önceki jenerasyonlardan ve kurumlardan miras kalan karamsarlığı reddediyoruz. Bize göre Web3, umut edenler için bir başlangıç noktası görevi görmektedir. Kendi jenerasyonumuz için daha iyi bir dünya inşa edebilmek adına bir araya gelmiş bulunmaktayız.”

Bu değerli bilgiler ile dolu kitabı ücretsiz olarak bu linkten indirebilirsiniz. Linke tıklayıp çıkan sayfada “Buy It Now” tıklayıp devam ederek, ücretsiz olarak kitabı indirebileceksiniz.

Kitabın Türkiye’de fiziki basımı ve dağıtımı ile ilgili çalışma yapmak isteyen topluluklar ya da kurumlar cigdemeth@gmail.com a başvurabilirler.


CryptoFemale Üyemiz Çiğdem Öztabak'ı tanıyalım:


Çiğdem Öztabak is an independent Technology Journalist& Web3 Marketing Consultant

@ginoa_io @Talentlyapp She is a technology and Web3 enthusiast, host

@MetaCafe Podcast, and writer on http://CNNTurk.com. She covers new business models, Web3 startup projects, technology, and marketing news. She currently lives in Puerto Rico and leads various studies and research to increase technology literacy in Turkiye.



53 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page