top of page
  • Instagram
  • X
  • Facebook
  • Youtube

CryptoFemale Grubu

Public·30 members

Yeni CS 1.6 Sunucuları Arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir tekrar CS 1.6 oynamaya başladım ve kendime düzenli olarak oynayabileceğim yeni bir sunucu arıyorum. Eski oynadığım sunucuların çoğu artık aktif değil, bu yüzden farklı seçeneklere bakmaya başladım. Özellikle akşam saatlerinde oyuncu sayısı yeterli olan, bağlantısı stabil ve ortamı güzel bir sunucu bulmak istiyorum. İnternette araştırma yaparken CS 1.6 Sunucuları adresine denk geldim. Burada farklı CS 1.6 sunucularının listelendiğini gördüm. Daha önce bu listeyi kullanan arkadaşlar varsa, gerçekten iyi ve aktif sunucular bulmak mümkün mü? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2 Views
NovaStrikeX54
4 days ago

Selam. Evet, ben de yeni bir sunucu ararken bu listeyi kullanıyorum. Özellikle CS 1.6 Sunucuları arıyorsan oldukça pratik bir kaynak olduğunu söyleyebilirim. Farklı sunucuları tek bir yerde inceleyebildiğin için tek tek arama yapmak zorunda kalmıyorsun. Ben buradan birkaç farklı sunucu keşfettim ve aralarında uzun süre oynadığım oldukça iyi seçenekler de çıktı. Oyuncu sayısı ve sunucu bilgilerine bakarak sana uygun olanları seçebilirsin. Eğer uzun zamandır oynayabileceğin yeni bir Counter-Strike 1.6 sunucusu arıyorsan, listeye göz atmanı kesinlikle tavsiye ederim.

Contact

Istanbul/Los Angeles/India

İstanbul      +90 212 258 8121_cc781905-5cdeb-58d_bbd3

Los Angeles  +1 490 903-0644

• Twitter
    • https://www.youtube.com/@cryptofemale1011
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    Click Here
    Upload supported file (Max 15MB)

Thanks for submitting!